bootstrap html templates
exit

WATFOI te, u saradnji sa turističkom agencijom Go2 Travelling Novi Sad, 28.02. vodi u jedan grad na dva kontinenta - Istanbul.
Avantura traje 6 dana - 3 noći. Promo cena je 119e po osobi, a u nju su uključeni prevoz, smeštaj i doručak.

WATFOI ADVENTURE

Saznaj više
exit

Nemamo mnogo toga da ti ispričamo. Ponosni smo što možemo da kažemo da je prijatelj konferencije svetski poznato ime, Exit 🙂

Exit

Saznaj više
RedBull

Ne volimo da prekidamo dobra prijateljstva. Zato je study buddy mnogih studenata i naš drugar, i i ove godine će nam dati krila da poletimo u budućnost o kojoj toliko pričamo.

Red Bull

Saznaj više
Cockta

Quantox je kompanija specijalizovana za consulting, Web design, FE i BE Development, Web hosting, ali i mnoge druge stvari.

Cockta

Saznaj više
Alibi

Drugu godinu za redom prijatelj konferencije je klub Alibi, a njihov najbolji prijatelj je dobar provod, koji garantuju i nama.

Alibi

Saznaj više
panel

Panel diskusija pod nazivom „Hello, {IT} World!“ tiče se tematike karijernog puta mladih.Panelisti su zaposleni iz kompanija sponzora, mahom mendžeri koji rade u oblasti ljudskih resursa(Hiring) ili zaposleni na nekoj drugoj poziciji (IT stručnjak), koji su prošli put od studenta, preko prakse do zaposlenja i napredovanja.

Panel

Saznaj više
Radionica

Teorijsko znanje je super. Ono koje ćeš dobiti od naših predavača, praćeno praktičnim primerima koje će ti oni pokazati, još bolje.
Ipak, jedna vrsta znanja se izdvaja. Ubedljivu pobedu odnosi ono kada ti dobiješ priliku da nešto uradiš, svojim prstima i mislima, pa i naučiš.

Radionica

Saznaj više
fanatic

Bilo da ti treba nešto od bicikala, fitnes sprava i opreme, ili ipak rolera, trotineta, hoverboarda i longboarda, biciklističke opreme, a na kraju i ski odeće i opreme, mi imamo samo jedno mesto koje bismo ti preporučili.

Fanatic

Saznaj više
Inforce

To što trenutno ne znaš da programiraš, i ne studiraš neki programerski smer, ne znači da ti ne možeš da postaneš budućnost IT-ja.

Inforce

Saznaj više
geekshop

Prijatelj #WATFOI18 je GeekShop.rs, i kao pravi geek prijatelji, potrudiće se da nam olakšaju živote. A i pritisak na naša leđa.

Geek Shop

Saznaj više
WATFOI

Ponosni smo što možemo da kažemo da je preko 300 mesta za #WATFOI18 zauzeto nakon 10 dana od otvaranja prijava! Budućnost nikada nije bliža.

Prijavljeno 300+

Saznaj više
roundglobe

Kakva bi to bila IT konferencija u 2018. godini, a da se na njoj ne priča o temi koja je obeležila ovu, ali i godinu koja je iza nas?

Round Globe

Saznaj više
Societe

Société Générale banka Srbija stala je uz #WATFOI18, i donosi iznenađenja našim učesnicima!

Societe Generale Srbija

Saznaj više
dms

Jedna od najvećih domaćih IT kompanija u Srbiji ove godine dolazi da sa nama podeli svoja znanja.Iako mladi po proseku godina, koji u SEDMS NS iznosi 33, ova kompanija ima dugačak staž kada je u pitanju iskustvo...

Schneider Electric DMS NS

Saznaj više
PanonIT

PanonIT se u svojoj punoj snazi vraća na Zlatibor. Ovog puta, kao Integer sponzor! Uživali smo u njihovom predavanju prošle godine, a ne sumnjamo da će tako biti i u predstojećem oktobru!

PanonIT

Saznaj više
nordeus

Najuspešnija IT kompanija na domaćem tržištu, iz čijih redova je iznikla ideja i realizacija poznate igrice “Top Eleven - Be a Football Manager”.

Nordeus

Saznaj više
Prijave

Pripremi se. Dugo najavljivano se konačno približilo - prijave za #WATFOI18 otvaraju se 27.08!
Uzbuđenje svakog dana sve više raste, kako kod nas, tako, verujemo, i kod tebe. Ako nije tako, otkud to da i dalje ovo čitaš? 

Otvaranje prijava

Saznaj više
octa

OCTA - IT Sourcing je IT kompanija koja je ekspertizovana na poljima Blokchain-a, Cloud-a, veštačke inteligencije, ali i poslovnih sistema investicionog bankarstva i finansija.

Octa IT Sourcing

Saznaj više
Microsoft

We explore, exchange ideas and create cutting-edge Big Data and Machine Learning based solutions.
Find out more about teams at Microsoft Development Center Serbia.

Microsoft Development Center Serbia

Saznaj više
quantox

Quantox je kompanija specijalizovana za consulting, Web design, FE i BE Development, Web hosting, ali i mnoge druge stvari.

Quantox

Saznaj više
Symphony

Proizvođači tehnologije koja pokreće ljude stižu na #WATFOI18! Symphony je prvi Integer sponzor ovogodišnje konferencije.

Symphony

Saznaj više
fSD

Mlada, dinamična i inovativna novosadska IT kompanija fSD je zvanično Stackoverflow sponzor #WATFOI18!

fSD

Saznaj više
Devoteam

Oni su Devoteam Srbija, ogranak konsultantske kompanije Devoteam sa sedištem u Parizu. Za sebe kažu da su strastveni i posvećeni profesionalci, i zaista, nisu ništa manje od toga.

Devoteam

Saznaj više

Ako si ovde i čitaš ovo, verovatno ne treba mnogo da ti se objašnjava. Verovatno znaš da se IT svet kreće brzo skoro kao svetlost. Verovatno znaš i da je to sad mnogo popularno, a i kako je „kul“ biti programer...

Studentska IT Konferencija

Saznaj više

Adresa

Trg Dositeja Obradovića 6,   21000, Novi Sad, Serbia

Kontakt

Email:
kontakt@watfoi.org
Telefon: 062635636