html templates
#fanatic

Fanatic

Bilo da ti treba nešto od bicikala, fitnes sprava i opreme, ili ipak rolera, trotineta, hoverboarda i longboarda, biciklističke opreme, a na kraju i ski odeće i opreme, mi imamo samo jedno mesto koje bismo ti preporučili.

Ne hvalimo ih jer su dragi prijatelji #WATFOI18, već jer sami dokazuju zašto nose epitet najboljih i najvećih u Srbiji, a u svojoj branši.
Pa, zamisli, Fanatic je ovlašćeni servis i prodaja bicikala Capricolo, Adria, Trek, Gary Fisher, Crossbike, Ultra, Venerabike, ali i mnogih drugih. Verovatno ti je već sve jasno.

Njihovi najveći motivi prilikom osnivanja bili su veća sigurnost biciklista, pouzdanost i užitak u vožnji, kao i osmeh na licima sugrađana, a danas su poznati po organizaciji Fruškogorskog MTB biciklističkog maratona, ali i po Draganu Šibaliću - čoveku koji je prešao svojim dvotočkašem bez motora put od Kraljeva do Tokija!
Veruju u to da je biciklizam zapravo stil života, koji nam nudi srećniji, zadovoljniji i zdraviji život. Kod njih možeš da pronađeš sve što ti treba kako bi se ovakvom životu i okrenuo.
Veruju i u nas, i zato ponosno objavljujemo da je Fanatic Bike prijatelj konferencije #WATFOI18!

Adresa

Trg Dositeja Obradovića 6,   21000, Novi Sad, Serbia

Kontakt

Email:
kontakt@watfoi.org
Telefon: 062635636